Magic cabaret theaterdiner - een avondvullend en entertainent programma tijdens uw diner

Tijdens het Magic Cabaret Theater Diner wordt u gastvrij en culinair ontvangen. De hele avond staat in het teken van verrassingen en bijzondere acts van Rob en Emiel. Een uitgebalanceerde mix van magie, stand-up comedians, illusionisten en cabaret. Een theater aan tafel. Een veelbesproken avond.


U geniet van de specialiteiten tijdens uw diner van chef René terwijl tijdens het nabije gezelschap van Rob en Emiel, het dak er af gaat.  Wellicht kent u Rob en Emiel al van TV. Zij waren eerder te gast bij programma’s als DWDD, Pauw en Witteman en hebben ze hun eigen tv-programma’s Street Magic, Magic Battle en School Magic.

Rob en Emiel zijn uitgeroepen tot de beste van de wereld in hun vakgebied. Al jaren staan zij in de Nederlandse theaters en verzorgen zij shows voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. Zij treden wereldwijd op. Een onvergetelijke avond van hoogstaand niveau, onder het genot van een drankje en diner van onze eigen keukenbaas.

Wij verblijden ons dan ook met het nieuws deze show in ons restaurant de Mallejan te Plasmolen te mogen ontvangen.

Benieuwd wat deze avond u kan brengen? Kijk in onze evenementenkalender voor beschikbare data en reserveer uw avondje uit.

Direct reserveren

We zien u graag op één van onze data waarop het Magic Cabaret Theater Diner bij de Mallejan zal plaatsvinden!