OFYR BBQ arrangement

Uniek in deze regio is het Ofyr BBQ arrangement. De Ofyr is een bijzondere BBQ waarbij een sfeervol vuur, in een prachtig vormgegeven cortenstalen BBQ de avond rood-oranje kleurt en de omringende steen uw vlees, vis en groentegerechten grillt. Op onze patio, wordt in de buitenlucht voor u, verwarmt door het vuur, op de Ofyr door onze medewerkers voor u gegrilt.

Het Ofyr arrangement leent zich uitstekend voor groepen. De sfeervolle patio waar u onze Ofyr BBQ vindt, is bereikbaar via de grote deuren van onze zaal. Een unieke culinaire beleving en samenzijn onder het genot van een drankje en de heerlijke grillsmaak van de uitgeserveerde gerechten gegarandeerd. Een grote raampartij in de zaal, biedt u zicht op het open vuur en de groepjes mensen die zich rondom de staantafels en Ofyr BBQ verzamelen. De patio is sfeervol aangekleed en in de achtergrond speelt er muziek of is er ruimte gereserveerd voor een bandje of optreden van familieleden.

Uw feest vieren bij de Mallejan

De Ofyr bevindt zich op de binnenplaats, grenzend aan de feestzaal van de Mallejan. De grote raampartijen bieden zicht op zowel de patio, alsmede andersom. In de zaal faciliteren en ontzorgen wij uw verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, vriendenborrel en meer. Voor elk feest of andere gelegenheid, bestaan er mogelijkheden, ook wanneer het een grote groep betreft.

Lees meer over onze zaal en ons zaalarrangement.

De Ofyr BBQ, een unieke grill beleving tijdens uw bedrijfsuitje

We delen vaak informatie tijdens een vergadering, onze visie met partners of ontmoeten elkaar in het bedrijfsleven. Een succes wordt gevierd, een nieuwe periode afgesloten of we komen bijeen om de feestdagen van een gouden randje te voorzien en elkaar geluk te wensen. Het delen van voedsel en verhalen rondom het vuur is al eeuwenoud. De mooiste momenten faciliteren wij, wanneer we echte aandacht schenken aan elkaar.

De robuuste vorm van dit arrangement, verbindt, pleziert en verrijkt de culinaire beleving van jouw zakelijke succes. Een vreugdevuur, goed verzorgd door het team van de Mallejan.

Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw feest, personeelsfeest of zakelijke bijeenkomst.