Ons restaurant voorzien van zaal met patio, ruim terras verwelkomt u graag als gast

wij laten graag een goede indruk bij u achter. in de voorbereiding op uw bezoek aan ons, vindt u hier dan ook een sfeerimpressie met foto's en informatie over de Mallejan in Plasmolen. blijft u graag op de hoogte van actualiteiten en/of bijzonderheden in en rondom ons restaurant, volg dan onze nieuwsberichten.

Het restaurant

Het restaurant

Stap eens binnen en maak kennis met onze ambiance en veelzijdigheid. Vol trots laten wij u graag zien waar wij onze service, kookkunsten en gastvrijheid voor u samensmelten. Een sfeerimpressie van de Mallejan.

proef de sfeer

De zaal & patio

De zaal & patio

de zaal & patio is sfeervol ingericht, afgezonderd van het restaurant, grenst direct aan de toiletten en biedt ruimte voor ca. 30 personen. Een bijzondere plek voor uw verjaardag, teamuitje, vergadering, bedrijfsuitje, familie feest, lezing, workshop, koffietafel, pubquiz, vriendenborrel, barbecue en meer...

zaal & patio

Het terras

Het terras

wist u dat op ons terras ruim 120 zitplaatsen te vinden zijn. plof neer op en tussen de zachte kussens, om te genieten van een koffie of thee met gebak. of geniet na een stevige wandeling langs de dicht bijzijnde wateren, bezoek aan de haven of het bos van een stevige lunch of diner.

het terras

Werken bij de Mallejan

Werken bij de Mallejan

zie jij gastvrij werken in de horeca binnen een gezellig team als een mooie uitdaging. maak je graag een praatje, hou jij dienbladen in balans? of ben jij de culinaire artiest en keukenmanager met smaakambities die wij zoeken?

vacatures

Geschiedenis

Geschiedenis

Hier komt nog tekst

Geschiedenis

Nieuws & blogs

Nieuws & blogs

maandelijks vindt u hier directe informatie van uw gastvrouw en gastheer over de mallejan, de omgeving van Plasmolen. bijzonderheden over ons aanbod, de evenementen en andere benoemingswaardigheden.

Nieuws & blogs