Evenementen agenda

Paas-brunch-box

1ste en 2de Paasdag (12 en 13 april) thuis vieren, in een kleine/veilige kring met de Mallejan Paas-brunch-box! De box is geschikt voor een heerlijke uitgebreide brunch met warme, koude, hartige en zoete gerechten & hapjes. Uw tafel gevuld met Paaslekkernijen! U zet de koffie, en wij zorgen voor de rest. Tot en met 10 april te bestellen*, via ons bestelformulier Bellen is sneller, dat mag dus ook via 024-6962032 In Plasmolen en binnen een straal van 10 km.(uitgezonderd Cuijk en Heumen) brengen wij deze box GRATIS bij u thuis op 1ste en 2de paasdag tussen 10:00 en 12: Lees meer »

Thuis van ons menu genieten!

Jouw Mallejan lunch - diner - borrel afhalen of laten bezorgen. Het is nu mogelijk om bij de Mallejan in Plasmolen, uw eten telefonisch te bestellen en af te halen of te laten bezorgen, zodat u thuis kunt genieten van onze gerechten. Dit geldt natuurlijk ook voor bedrijven, maak gerust gebruik van onze nieuwe service en laat uw lunch of diner bezorgen tot aan de deur. U kunt uw bestelling telefonisch bij ons doorgeven: 024-6962032 Meer weten over deze actie, lees dan verder op de pagina TAKE-AWAY Download folder Lees meer »

Magic cabaret theater diner show met Rob en Emiel

De veelzijdige magic cabaret dinershow van het komische duo Rob en Emiel, bekend van TV en theater. Het Magische Cabaret Theater Diner is een avondvullend programma boordevol magie, cabaret en entertainment. Dit in combinatie met een overheerlijk 5-gangendiner met liefde bereid door de chefs van de Mallejan. Deze avond is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, familie of vrienden avond, maar ook voor een gezellig avondje voor twee. Praktische informatie over het cabaret diner Aanvang van het theaterdiner 18:45 uur en het zal omstreeks 23:30 uur eindigen. Lees meer »

4-daagse @Mallejan

Nijmeegse 4-daagse, jaarlijks een groot festijn! Op donderdag 23 juli 2020 komt de 4-daagse doortocht om half 7 bij de Mallejan door Plasmolen en gaan wij weer helemaal uit ons dak. Het plein is dan omgetoverd tot een plek om even bij te komen onder het genot van een drankje en een broodje naar keuze. Met ondersteunende en feestelijke begeleiding van DJ Ronnie. Soldaten strijken hier neer voor een lekkere kop soep en menig wandelaar geniet van een dansje met een pilsje in de hand. Lees meer »