Meer kennismaken met René en Silvia

Eigenaar René Fitters is voor de liefste deze kant op gekomen. “Voor Silvia!” Drie jaar geleden samen gestart in de Mallejan. 

Rene: “Nee, zeker geen spijt van!” Vrolijk: “Ik bof. Driedubbel: Silvia, De Mallejan en Plasmolen! Plasmolen is een fijne plek om te ontspannen, alle jaargetijden prachtig, en tal van gelegenheden waar je kunt eten en drinken. Onze Mallejan is een begrip, bestaat al sinds 1966. Daar zijn we zuinig op.

Vorig jaar is er een ingrijpende verbouwing geweest. De toiletgroepen zijn vernieuwd en er is een  binnentuin gekomen met een tuinkamer. Die ruimten werden meteen door gasten ontdekt. Leuk voor besloten feestjes. En in het café en restaurant nieuw meubilair. Jazeker zijn we daar trots op. En wat zo leuk is, de gasten waarderen het, dat vertellen ze.”

René en Silvia voelen zich helemaal thuis in De Mallejan. Réne zwaait de scepter in de keuken.

“Dat is het liefste wat ik doe, koken en lekkere gerechten bereiden. Goed eten, voor een goede prijs. Ik zal je vertellen, vakantie is leuk, maar zo op het eind daarvan, dan verheug ik me erop om weer naar huis te gaan en lekker aan het werk, de keuken in! En wat ik ook fijn vind is dat Silvia zich helemaal op haar gemak voelt als gastvrouw. Wij vullen en voelen elkaar goed aan.”

Silvia: “Voor mij was ‘horeca’ nieuw. Veel geleerd van René en in de praktijk en wat vind ik het leuk! Iedere dag weer een plezier om het hier voor onze gasten gezellig te maken en hen samen met ons team te ontvangen. Ik ben hier graag.” Met een brede lach er achteraan: “Onze gasten gelukkig ook!”