Ons restaurant bevindt zich in een natuurrijk en recreatief gebied, temidden van de bossen en nabij het water in het mooie plaatsje Plasmolen

de Mallejan bestaat al sinds 1966 en is al die tijd een plek geweest waar vaste en nieuwe gasten graag ontvangen willen worden. inmiddels in handen van chef rené en gastvrouw silvia, draagt het nog steeds zijn bijzondere karakter. de authentieke klassiekers zijn nog op de menukaart te vinden, er worden met regelmaat evenementen en borrelavonden met live muziek georganiseerd. na een verbouwing beschikt de Mallejan, sinds 2019 over een zaal en patio.

Bij de Mallejan komen familie, vrienden of collega’s samen. Op het aangename terras geniet u van een stuk taart bij de koffie, trakteert u zichzelf op een lunch of geniet u een diner. Sluit uw week af met een borrel aan onze bar of bezoek een evenement van onze evenementenkalender. U kunt bij ons alle dagen van de week en de hele dag terecht. De sfeer van de Mallejan is uitnodigend, vermakend en biedt ook de zakelijke bezoeker voldoende faciliteiten.

Een eigen culinair karakter in de gerechten aanbrengen, is de uitgesproken ambitie van chef René. Dat ziet u terug op uw bord, maar zeker ook in de moderne en gastvrije ontvangst door Silvia in ons restaurant.