Een sfeervolle ambiance en een smaakvol aanbod op de diverse menukaarten in elk seizoen

Eigenaar en chef René ontwerpt met regelmaat nieuwe smaakcombinaties op de borden van zijn gasten en schrijft deze uit in de Mallejan menukaarten. Zo vindt u bij ons een lunchkaart (ook voor vergaderingen), borrelkaart voor een gezellig samenzijn, een dinerkaart vol specials en klassiekers en gerechten van het seizoen op het menu.

Mallejan 5-gangen kerstmenu

Mallejan 5-gangen kerstmenu

“Kerstfeest vier je samen" Dit jaar vieren we de kerst op 26 & 26 december, weer graag samen met jullie. Wij heten jullie van harte welkom om te genieten van een smaakvol kerstdiner bij de Mallejan!

Kerstmenu

Eten afhalen, met onze Take-away gerechten

Eten afhalen, met onze Take-away gerechten

Indien u in deze dagen niet graag de deur uitgaat of simpelweg geen zin heeft om te koken en toch van onze gerechten wil blijven genieten, kunt u bij ons ook gerechten afhalen. Zie onze Take Away folder voor de afhaalgerechten.

Take-Away

Verse broodgerechten op onze lunchkaart

Verse broodgerechten op onze lunchkaart

Bij de Mallejan is het heerlijk om aan te schuiven voor een heerlijke lunch, na bijvoorbeeld een stevige wandeling in de natuurrijke omgeving. Voor een sfeervol samenzijn of zakelijke lunch vindt u op onze lunchkaart huisgemaakte soepen, vers belegde broodgerechten, warme lunchgerechten en frisse salades.

Lunchkaart

Een uitgesproken dinerkaart

Een uitgesproken dinerkaart

De dinerkaart voorziet de gasten van chefs specials alsmede de Mallejan klassiekers in een 2- of 3-gangen variant. Eet een smakelijk stukje vlees of geniet van een zacht en romige vis. Liever minder zwaar, dan kiest u voor de maaltijdsalade. Op de dessertkaart prijkt het smaakvolle regionale Heldro ijs.

Dinerkaart

Mallekids kindermenu

Mallekids kindermenu

Voor onze kleine gasten, is er een specifieke Mallekids menukaart met kindergerechten te vinden in ons restaurant. Kinderen ontvangen tijdens hen bezoek een kleurplaat, waarmee zij kans maken een feestelijke ansichtkaart van ons te ontvangen, met een leuke prijs!

Mallekids menu

Arrangementen

In ons restaurant, op de patio & in de zaal

Maak gerust eens kennis met onze vaste arangementen. Feestje of vergadering bij ons? Ons aanbod varieert en is naar wens voor u op maat in te vullen.

| Diner & Lunch | Ofyr BBQ
| Patio & zaal | Magic cabaret theaterdiner

Arrangementen

Wist u dat...

Wij maandelijks diverse evenementen organiseren, die u terug kunt vinden in onze evenementenkalender op onze webisite!