Zaal arrangementen bij de Mallejan te Plasmolen

Sinds de in 2019 inrijpende verbouwing, kunt u voor uw besloten feest terecht in onze sfeervol aangeklede zaal. De nieuwe ruimte grenst aan de tuinkamer, patio waar men kan genieten van de Ofyr BBQ arrangementen. In onze zaal en combinatie patio, wordt u verrast door diverse diner, bbq en borrelarrangement mogelijkheden.

De zaal biedt ruimte voor een culinair samenzijn. Uniek in deze regio! Ideaal voor uw verjaardagsfeest, vriendenuitje, familiefeest, BBQ zomeravonden, personeelsfeest, bedrijfsbijeenkomst, vergadering of andere gelegenheid.

Vergaderen in de afgezonderde ruimte | zaal

In onze zaal is voldoende media materie aanwezig om uw vergadering compleet te faciliteren. Denk o.a. aan een mediascherm en/of geluidsinstallatie, wifi mogelijkheid, lunch en diner arrangementen. De zaal is gekoppeld aan het restaurant, maar bevind zich afgezonderd en indien gewenst kan de toegangsdeur gesloten worden voor voldoende privacy.

Benieuwd naar onze zaal & Ofyr BBQ-arrangementen?

Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw feest, personeelsfeest of zakelijke bijeenkomst. Lees ook de pagina Ofyr BBQ arrangementen.