Maak kennis met het aanbod arrangementen van horeca gelegenheid de Mallejan

bij de mallejan kunt u niet alleen terecht voor uw lunch, diner of borrel. sinds de komst van de zaal & patio, is uw feest of andere bijeenkomst ook bij ons in goede handen. vergaderen in onze zaal, dat kan! ontdek bijvoorbeeld in combinatie met het ofyr bbq arrangement.

Borrelen in ons grandcafe

Borrelen in ons grandcafe

Wij tappen een heerlijk fris biertje en schenken een goede huiswijn, voor de vrijdagmiddagborrel, voor bij uw lunch of diner, uw bezoek aan ons evenement of een andere gelegenheid waarbij u ons komt bezoeken.

Borrelen

Zaalarrangement

Zaalarrangement

Onze zaal biedt ruimte tot ca. 35 personen en bevindt zich achter het restaurant in een afgezonderde ruimte. De zaal grenst aan de sfeervolle patio waarbij voldoende lichtinval. Wij faciliteren hier vergaderingen, feestjes en persoonlijke andere bijeenkomsten.

Zaal arrangementen

Ofyr bbq arrangement

Ofyr bbq arrangement

Uniek in deze regio is het Ofyr BBQ arrangement. De Ofyr is een bijzondere BBQ waarbij een sfeervol vuur, in een prachtig vormgegeven cortenstalen BBQ de avond rood-oranje kleurt en de omringende steen uw vlees, vis en groentegerechten grillt.

offyr arrangement

Magic Cabaret Theaterdiner

Magic Cabaret Theaterdiner

Tijdens het Magic Cabaret Theater Diner wordt u gastvrij en culinair ontvangen. De hele avond staat in het teken van verrassingen en bijzondere acts van Rob en Emiel. Een uitgebalanceerde mix van magie, stand-up comedians, illusionisten en cabaret. Een theater aan tafel. Een veelbesproken avond.

Theaterdiner

Cadeaubon

Cadeaubon

Voor elke gelegenheid of felicitatie is de Mallejan cadeaubon een passend cadeau. De cadeaubon is persoonlijk in te vullen naar waarde en uw ontvanger mag genieten van een ontspannen en bourgondisch uitje.

Mallejan cadeaubon