Samen culinair genieten op ons verwarmde terras of op één van de loungebanken aan de sfeervolle vuurtafel

wist je dat op ons terras ruim 120 zitplaatsen te vinden zijn. plof neer op en tussen de zachte kussens, om te genieten van een koffie of thee met gebak. of geniet na een stevige wandeling langs de dichtbijzijnde wateren, bezoek aan de haven of het bos van een stevige lunch of diner. onze menukaarten zijn verrassend culinair en verwennen de innerlijke mens met allerlei heerlijke gerechten.

Echt lekker uit eten of genieten van een borrel, doet u bij uitstek op het terras in de gezonde buitenlucht en het liefste in het zonnetje. In de zomer is het dan ook goed vertoeven op ons terras. Wanneer in het voorjaar of het najaar de temperaturen een lagere waarde aanstippen, maar de geel/oranje gloed van de zon nog in onze gezichten strijkt, levert de heater of vuurtafel een welkome bijdrage om nog op het terras van het weer te kunnen blijven genieten. Ieder dag ligt de Gelderlander of Telegraaf op zijn lezer bij ons te wachten. Tevens vindt u andere tijdschriften die uw verblijf bij ons nog meer ontspanning brengen. Goed gezelschap voor bij een heerlijke aromatische koffie met gebak.

Lunchen, loungen & dineren in Plasmolen op het terras

Op onze lunchkaart staan allerhande heerlijkheden. Lunchen op het terras bevordert de zin in goed en lekker eten. Met een gevarieerde keuze aan soepen, broodjes, salades en/of warme gerechten is uw middag al snel geslaagd. Daar waar voor de één een tafel met stoelen comfort biedt, zakt de ander graag weg in de lounge kussens op onze loungebanken. Het sfeervolle vuurtje van de vuurtafel onder de overkapping is daarbij een welkome keuze voor veel van de gasten die wij hier mogen ontvangen.

Wandelen in de natuur en eindigen met een 'chef special' van onze dinerkaart op het terras

Wanneer het einde van de middag nadert, verscharen de recreanten en bezoekers aan ons gebied zich op ons terras om samen gezellig uit eten te gaan. De dinerkaart voorziet de gasten van de Mallejan zowel van bijzondere smaakcombinaties, speciaal voor u geselecteerd door de chef en/of de klassiekers in een 3- of 4-gangen variant. Ook aan de kinderen is gedacht, voor hen een Mallekids kindermenu. 

Honden welkom op ons terras

Wist u dat honden bij ons ook welkom zijn, mits zij aangelijnd zijn, het pad vrijhouden voor de bediening en rekening houden met de andere aanwezige gasten. Tevens wordt elke hond bij ons verwend met een koekje en/of vers water en als wij even niet aan jullie trouwe viervoeter hebben gedacht, mag u hier gewoon naar vragen.