De ontmoeting

Hier vindt u leuke anekdotes, een leuk verhaal of mooie ervaring van een vaste bezoeker, groepje vriend(inn)en, wandelaars en bezoeker van de Mallejan. Veel leesplezier!

De ontmoeting

de buurvouwen op de koffie

Een van hen vertelt: "In de wintermaanden, oktober, november, januari, februari en maart vieren we in ons buurtje, Buurvrouwen Buurtkoffie. Eén keer in de maand voor senioren. Maar het gebeurt ook dat jongere buurtvrouwen komen. Dat is leuk. En een mooi initiatief dat al jaren geleden is genomen wat nog steeds werkt! We beginnen ons koffiedrinkseizoen op maandag dan is de laatste koffie op vrijdag. Zo is er altijd wel een dag dat je erbij kan zijn. We ontmoeten elkaar tussen 10.30 en 12.30. Lees meer »

De ontmoeting

Een groepje vriendinnen

“Ja? Komen wij als eerste review op de nieuwe site? Wat leuk! En komen we ook op facebook?” “Ik wil wel op de foto, maar alleen met m’n rug.” “Dat heb ik ook liever.” Waar ze het allemaal wél over eens zijn: Ze komen graag in de Mallejan. Al jaren en jaren. “Nee, we zeggen niet hoe oud we zijn.” Vrolijk gelach. “Mooi hoe alles hier de laatste tijd is gerenoveerd. Prachtig, die Wc’s. En ook zo mooi die nieuwe tafels. En je hebt hier de ruimte, je kunt lekker kletsen, zonder dat je het gevoel hebt, dat andere gasten dat horen.” Dat is belangrijk voor de vriendinnen. Ze zijn met z’n zessen. De leeftijd varieert. Vana Lees meer »