Aan de vuurtafel na een herfstwandeling in het bos

Ons dorpje Plasmolen, telt zo'n 400 inwoners. Maar betreft een bruisende plek voor de vele toeristen en regionale bezoekers. In onze omgeving is het voor de natuurliefhebber namelijk erg goed vertoeven. De jachthaven en de Mookerplas trekt de zomerse bezoeker. De herfst kleurt echter de omgeving warm rood, oranje en geel. De bomen werpen vruchten en de st Jansberg roept. Mook en omgeving, gelegen nabij rivier de Maas, biedt met zijn heuvels voldoende uitdaging aan de beginnende en bevorderde wandelaar.

Wandelroutes Sint Jansberg

Wandelroutes rondom de Sint Jansberg leiden u langs water, heide, bossen en heuvels. Deze wandeling ga je zeker voelen in je kuiten. Een sportieve uitdaging dus. Op de berg zelf geniet je van het prachtige uitzicht en voor de dierenliefhebbers is de kans op het zien van een ree hier erg groot. In dit bos vind je zeker de herfstvruchten met je kinderen, die later op school zullen worden omgetoverd in ware kunstwerken. De watermolen en ruïnes leveren een bijzondere bijdrage aan jullie bezoek.

Herfst op het terras

Wanneer jullie wandeling erop zit en de adrenaline en sportieve energie zich dan omzet in een hongerig gevoel, nodigen we jullie uit om bijj ons binnen te komen of plaats te nemen op de loungebanken aan onze vuurtafel. Zeker wanneer de laatste zonnestralen deze herfst nog tussen de boomtakken door gluren, een bijzonder aangename en overdekte plek op ons terras. Bij ons kunt u dan komen genieten van een koffie met gebak, een lekkere borrel met borrelhapjes of voor de echte honger een uitgebreide lunch.

Naar het overzicht