Wat is het magic caberet theaterdiner met Rob en Emiel nu eigenlijk

In 2018 ontvingen wij Rob en Emiel al eerder in ons restaurant te Plasmolen. In combinatie met een diner van onze chef uit de keuken, brengen zij humor, entertainment en een berg podiumervaring met zich mee. Onze gasten waren dol enthousiast, net als wij dat nog steeds zijn. Een nieuwe reeks data is dan ook voor de komende periode gepland.

Een cabaretier, theaterspeler, entertainer, goochelaar en illusionist, verpakt in 2 personen

Al jaren verweven Rob en Emiel magie, cabaret, verwondering en humor in feel-good performance-acts voor hun eigen theatershows en evenementen. Zij zijn tevens bekend van TV. Maar ditmaal brengen ze dit bij u aan tafel op onze locatie te Plasmole. Gasten van het magic cabaret theaterdiner ontvangen gegarandeerd een unieke ervaring. Ook technisch is alles perfect ingeregeld, met licht en geluid, maar ook een eigen podium en achterdoek is het visuele vermaak altijd inbegrepen.

Gedurende de avond wordt u geëntertaint met bijzondere acts, stukjes theater, een persoonlijke benadering, culinair vermaak en een glimlach op uw gezicht. De avond leent zich uitermate voor een gezellig uitstapje met familie en vrienden. Rob en Emiel benaderen u, onze gast met aandacht en garanderen een aangename en vermakende impact achter te laten. In ruim 150 restaurants en met al meer dan 100.000 bezoekers, weten zij iedere gast te overtuigen van hun kunsten en mensen te enthousiasmeren. Het concept is al door vele gasten enthousiast ontvangen.

Wil je meer weten over deze bijzondere avond, bekijk dan de video:

Afspelen video

Reserveren en meer info

Lees meer over deze avond bij de Mallejan of reserveer direct uw plaatsje op één van de geplande avonden op onze locatie.

Reserveer direct

Naar het overzicht